Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ امام جمعه آستارا روز پنجشنبه در دفتر خود در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی گفت: باید با بازاریان و کسبه فعال در بازار و فروشگاه های اطراف آن در خصوص رعایت بیشتر موازین اسلامی و ارزش های فرهنگی در حوزه بازار، نشست های متعددی برگزار شود.

حجت الاسلام محمد جواد باقری ارومی بازدید میدانی مسئولان امر از بازار، آموزش احکام تجارت و تنویر افکار عمومی درباره عواقب منفی ربا را از مواردی ذکر کرد که می تواند برای رونق کسب و کارهای خرد و کلان مفید باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به گزارش فرمانده سپاه آستارا در خصوص مشاهده برخی ناهنجاری ها و مظاهر غیر فرهنگی در بازار این شهرستان، حفظ آوازه فرهنگ و نجابت مردم آستارا را لازم دانست و گفت: یقین دارم با همدلی بازاریان، مشکلات موجود رفع خواهد شد.

بازار آستارا با بیش از یکهزار و ۵۰۰ غرفه و فروشگاه های اطراف آن در حاشیه دریای خزر و نزدیک به گمرک آستارا از مناطق اقتصادی و گردشگرپذیر این شهرستان است و همه ساله گردشگران و مسافران داخلی و خارجی قابل توجهی از آن مجموعه بازدید و خرید می کنند.

در ادامه این جلسه، اعضا بر ترویج فرهنگ اقامه نماز در دستگاه های اداری با استفاده از روحانیان و مبلغان دینی و تقویت برنامه های قرآنی در مساجد شیعه و سنی به عنوان یکی از مهمترین نمادهای وحدت مسلمانان تاکید کردند.

نورافشانی آسمان شهر از فراز مساجد در شب نیمه شعبان نیز مورد تصویب اعضا جلسه قرار گرفت و جمشید مهدوی معاون عمرانی فرمانداری آستارا نسبت به همکاری متولیان برای اجرای این برنامه تاکید کرد.

شهرستان مرزی و گردشگرپذیر بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان، مرز جمهوری آذربایجان و همسایگی استان اردبیل واقع شده است.

برچسب‌ها آستارا بازار محصولات حجاب و عفاف اصناف شورای سیاست گذاری ائمه جمعه گیلان ستاد تنظیم بازار بهبود فضای کسب و کار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا بازار محصولات حجاب و عفاف آستارا بازار محصولات حجاب و عفاف اصناف شورای سیاست گذاری ائمه جمعه گیلان ستاد تنظیم بازار بهبود فضای کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۴۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر مهدی رضایت، رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه های آموزشی گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رییس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد. در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می شود که در آن تمامی رشته محل ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته ها تصمیم گیری می شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته ها که نیاز کشور هستند اما متقاضی ندارند، راه حل هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص های مربوط به ساماندهی رشته های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه ای در اولویت های بعدی قرار می گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص های انسانی سلامت حرکت کنیم.

دکتر رضایت ساماندهی رشته ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رییس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده ها و آمارهای دقیق در اختیار قرار می گیرد.

کد خبر 6098029

دیگر خبرها

  • رشته‌های پزشکی براساس نیاز کشور و تعداد داوطلبین ساماندهی می‌شود
  • جزئیات بیشتر از آتش‌سوزی روستای گیلان
  • جزئیات بیشتر از آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • نقش برخی مدیران ‌در آتش‌سوزی هولناک شفت ‌
  • احراز قصور برخی مسؤولان در جریان آتش‌سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • لزوم کیفی سازی نظارت بازرسان بر بازار
  • بازداشت در انتظار مدیرانی که در آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت ترک فعل کرده‌اند
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • اخطار جدی و دستور وزیر به تاج درباره زنان تماشاگر