Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا؛ امام جمعه و ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر آستارا روز یکشنبه در جلسه این ستاد در دفتر امام جمعه گفت: بازار ساحلی آستارا در شرایط عادی کرونایی، محل آمد و شد بسیاری از هموطنان و گردشگران داخلی و خارجی است و بی توجهی به هنجارهای اخلاقی و ارزش های اجتماعی در محدوده و محوطه آن، به حیثیت فرهنگی شهرستان لطمه می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام کاظم حافظ نیا از اداره صنعت، معدن و تجارت خواست با همکاری اتاق اصناف و بازاریان به تشکیل شورای احیاء امر به معروف و نهی از منکر در بازار ساحلی اقدام کند و نیروی انتظامی و دادگستری نیز در این خصوص پشتیبانی و همکاری کنند.

وی مقابله با گرانفروشی، احتکار، ربا، فروش اقلام غیرشرعی و اصلاح پوشش بانوان را از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر عنوان و خاطرشنان کرد: شورای امر به معروف و دستگاه های متولی این حوزه، باید با مصادیق تخلفات یاد شده در بازار ساحلی مقابله کنند.

حجت الاسلام  حافظ نیا تصریح کرد: گاهی پوشش  برخی بانوان با شئونات و ارزش های اسلامی و اخلاقی تناسب چندانی ندارد و باید در راستای هدف سرور و سالار شهیدان، با لباس های نامتعارف و هنجارشکن مقابله شود.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر آستارا همچنین با اشاره به ممنوعیت برگزاری مجالس عزاداری در داخل مساجد و ضرورت هدایت عزاداران به محوطه و فضای باز مساجد، از متولیان خیمه گاه آستارا خواست یا برنامه های عزاداری را خارج از خیمه گاه اجرا یا به تعطیلی آن محل اقدام کنند.

سرهنگ بهزاد قنبری فرمانده سپاه و دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر آستارا نیز در این جلسه بر ایجاد شورای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و اعلام کتبی اعضای آنها به این ستاد تاکید کرد.

وی همچنین استفاده از خودروی اداری در ساعات غیر اداری و یا برای کار شخصی و خانوادگی را نوعی منکر عنوان و نظارت مسئولان برای برچیده شدن اینگونه منکرات را درخواست کرد.

حجت الاسلام محمد مهدی حبیبی رئیس اداره تبلیغات اسلامی آستارا نیز در این جلسه با اعلام ممنوعیت دسته گردانی، شبیه خوانی و تجمع عزاداران، گفت: طبق قانون در این خصوص با خاطیان، از سوی نیروی انتظامی و دادگستری برخورد خواهد شد.

شیوع ویروس کرونا که جهان را درگیر خود کرده، در اجتماعات مردمی شدت می یابد و برای جلوگیری از قطع زنجیره گسترش آن، آئین های ماه محرم نیز محدود شده است.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.

برچسب‌ها آستارا امر به معروف و نهی از منکر ماه محرم تعزیه شعائر دینی اصناف دسته گردانی ستاد تنظیم بازار ستاد امر به معروف و نهی از منکر مناسک دینی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا امر به معروف و نهی از منکر ماه محرم آستارا امر به معروف و نهی از منکر ماه محرم تعزیه شعائر دینی اصناف دسته گردانی ستاد تنظیم بازار ستاد امر به معروف و نهی از منکر مناسک دینی امر به معروف و نهی از منکر بازار ساحلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۶۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد

معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: از هشتم تا چهاردهم اردیبهشت سال جاری، ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیرصنفی در سطح بازار استان صورت گرفته است که منجر به تشکیل ۶۳ پرونده به ارزش ریالی ۷.۳ میلیارد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی صمت، فرزاد سردارزاده از انجام ۵۹۰ مورد بازرسی از واحدهای صنفی طی یک هفته گذشته در سطح بازار استان خبر داد و اظهار کرد: ۷۱ مورد تخلف در بازرسی‌های صورت گرفته از سطح بازار استان کشف شده است.

وی افزود: در همین راستا برای این تعداد تخلف کشف شده، ۶۳ مورد پرونده برای متخلفان به ارزش ریالی هفت میلیارد و ۳۵۴ میلیون ریال تشکیل شده است.

معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت کردستان خاطرنشان کرد: در مدت یاد شده ۶۹ مورد گزارش مردمی ثبت شده که تخلفات احراز و ۹ پرونده برای این واحدها تشکیل شده است.

سردارزاده ادامه داد: نظارت و بازرسی بر واحدهای صنفی می‌تواند انواع تخلفات مانند گران‌فروشی و کم فروشی را کنترل و رفاه و آرامش را برای شهروندان در سطح بازار فراهم کند.

وی اضافه کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله کم‌فروشی، گران‌فروشی و درج نشدن قیمت، واحدهای متخلف صنفی را با شماره تلفن ۱۲۴ معرفی کرده و یا با مراجعه به ادارات تابعه در شهرستان‌ها و در مرکز استان به اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت موارد تخلف را گزارش کنند.

کد خبر 751144

دیگر خبرها

  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • زیرآب زنی با نهی از منکر فرق دارد ‍!
  • ارزیابی نامحسوس وضعیت حجاب در ادارات و مراکز آموزشی کردستان
  • معلمان در کنترل آسیب‌های اجتماعی جامعه نقش کلیدی دارند
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد
  • تشکیل سازمان «سپند» به تایید شورای نگهبان رسید/ تائید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • مراحل برخورد با افراد بی‌حجاب بر اساس لایحه عفاف و حجاب
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم