Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا مرحبا شامگاه پنج شنبه در گفتگوی ویژه خبری با بیان اینکه زنجیره تأمین و توزیع مناسب در کشور وجود ندارد، اظهار کرد: زنجیره فعلی سنتی است و نمی‌توانیم اقلام اساسی را به موقع به دست مردم برسانیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به اینکه استفاده از علم روز می‌تواند عیوب زنجیره تأمین و توزیع کالا را برطرف کند، عنوان کرد: نقص قانون در این حوزه نداریم بلکه نقص عملکرد و هدفمندی داریم و باید از تجارب موفق این حوزه بهره ببریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حوزه بسته بندی محصولات در کشور ما ضعیف است، افزود: در علم بازاریابی مهمترین عنصر موفقیت در بازار، بسته بندی است و بسیاری از محصولات کشاورزی با کیفیت داریم که از مشابه خارجی بهتر است اما مشتری پسند ارائه نمی‌شود و تعاونی‌ها و متولیان کشاورزی باید استانداردهایی را تعیین کنند که اجازه ورود محصولات بدون بسته بندی مناسب داده نشود.

مرحبا با اشاره به وضعیت تکمیل راه آهن رشت آستارا، بیان کرد: طبق گفته وزیر راه، حداقل ۴ سال طول می‌کشد که این راه آهن تکمیل شود و تأمین مالی مناسبی برای این پروژه انجام نشده و شریک خارجی به تعهدات خود عمل نکرده است.

نماینده مردم آستارا در مجلس با بیان اینکه خود تحریمی علت بسیاری از مشکلات است، تصریح کرد: برخی تصمیمات ما باعث شده که تکمیل پروژه‌ها به تعویق بیفتد و از استاندار گیلان انتظار داریم که برای تکمیل پروژه‌ها به ما کمک کند.

وی با اشاره به اینکه حضور کامیون‌ها در آستارا فرصت است، ادامه داد: این کامیون‌ها محصولات کشاورزی را به سایر کشورها می‌برد و ارز آوری دارد و باید با رفع مشکلات مربوط به آنها، فرصت سرمایه گذاری را برای شهرستان و استان فراهم کنیم.

نماینده آستارا در مجلس گفت: در گذشته زیرساخت‌های مناسبی در حوزه ورزش نداشتیم و استادیوم آستارا آماده نبود اما هم اکنون با رفع مشکلات و برقراری امکاناتی همچون آب و برق، مسابقات لیگ یک در این استادیوم برگزار می‌شود.

مرحبا با بیان اینکه شهرستان آستارا یک شهرک صنعتی با ۲۲ واحد فعال، ۱۱ واحد در حال ساخت و ساز و ۴ واحد تعطیل دارد، افزود: این آمار رضایت بخش نیست و باید همین واحدهای تعطیل احیا شده و به چرخه تولید برگردند.

کد خبر 5172902

منبع: مهر

کلیدواژه: غلامرضا مرحبا کالای اساسی شبکه توزیع مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا حوادث چهارشنبه سوری انتخابات 1400 کرمانشاه انتخابات شورای شهر و روستا آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا گرگان انتخابات شوراي شهر اردبیل اراک شیراز چهارشنبه سوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۰۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی زبردست امروز یکشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است.

وی افزود: در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بوده و به مشتریان خود خدمات ارائه می‌دهند.

مدیرکل دامپزشکی لرستان، تصریح کرد: باتوجه‌به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش میزان تعداد واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تأمین دارو و واکسن‌های دامی موردنیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

زبردست اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان عنوان کرد و هدف از این اقدام را دردسترس‌بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران برشمرد.

وی گفت: با اقدامات انجام شده در حال حاضر هیچ‌گونه کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

کد خبر 6096978

دیگر خبرها

  • کشف بیش از یک میلیارد ریال پارچه قاچاق در مرز آستارا
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین