Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:18:09 GMT

گشت‌ ماموران بهداشت اصناف آستارا افزایش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۱۲۱۶۶

گشت‌ ماموران بهداشت اصناف آستارا افزایش می‌یابد

حسن رستم زاد روز چهارشنبه در جلسه مشترک کمیسیون تعزیرات حکومتی، تنظیم بازار و کارگروه آرد و نان در فرمانداری آستارا اظهار کرد: بازار ساحلی آستارا به صورت لاین بندی و به تدریج بازگشایی خواهد شد و پاساژها حق فعالیت ندارند و برای رفع نگرانی از بهداشت نانوایی ها، نظارت بر آنها تشدید و بر تعداد تیم های نظارتی افزوده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اداره تعزیرات حکومتی با گرانفروشان با جدیت برخورد کند و شرایط تعطیلی اصناف، بهانه ای برای افزایش قیمت برخی کالاها نباشد و سردخانه ها، مراکز سورتینگ و بسته بندی میوه و محصولات کشاورزی در صورت تخلف بهداشتی، تعطیل شود.

وی با معرفی حسن آذردخت به عنوان سرپرست اداره تعاون روستایی آستارا، بر پیگیری مستمر سهمیه آرد شهرستان و نبود دغدغه در این حوزه تاکید کرد.

کامبیز لقمانی مقدم معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرماندار آستارا نیز گفت: تعطیلی خودسرانه و تخلفات بهداشتی برخی نانوایی ها قابل چشم پوشی نیست و بسیاری از روسای اتحادیه های صنوف اثرگذاری لازم را ندارند و باید با برگزاری انتخابات، عملکرد اتحادیه ها ساماندهی شود.

محسن آهنی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت آستارا نیز گفت: ۳۴۷ بار از داروخانه ها، مراکز عرضه اقلام بهداشتی و تجهیزات پزشکی بازدید و ۶ پرونده تخلف اقتصادی و بهداشتی تشکیل و برای جزای متصدیان متخلف، به اداره تعزیرات حکومتی ارجاع شده است.

وی افزود: برای توجیه اصناف کم خطر به رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در داخل واحدهای تجاری، تیم های مختلفی فعال می شود تا از نظر بهداشت، سهل انگاری صورت نگیرد.

دکتر نظام عباسی مدیر شبکه بهداشت و درمان آستارا در این جلسه با اعلام رسیدن به نقطه کنترل بیماری کرونا، احتمال ناپایداری شرایط فعلی را متذکر شد و التزام مردم و مسئولان به توصیه های بهداشتی را ضروری دانست.

وی گفت: با توجه به بازگشایی تدریجی مشاغل، صاحبان صنوف تا ۲۸ فروردین ماه به سامانه سلامت وزارت بهداشت و درمان مراجعه و کد دریافتی را در شیشه مغازه ها نصب و پروتکل های دریافتی را دقیق اجرا کنند.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت و حدود ۶ هزار واحد صنفی در منتهی الیه غرب استان گیلان و مرز جمهوری آذربایجان واقع شده است.

برچسب‌ها آستارا اصناف تجارت ستاد تنظیم بازار بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا و کسب‌وکارها: از دورکاری تا رونق آنلاین‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا اصناف تجارت ستاد تنظیم بازار بهداشت و سلامت آستارا اصناف تجارت ستاد تنظیم بازار بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۱۲۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیر صدور مجوزهای نظام مهندسی گفت: در ۵ سال گذشته حدود ۳۰ درصد کل درخواست مجوزها به بحث حرایم و فواصل بهداشتی رد شده است.

زمانی در پاسخ به پرسشی مبنی بر ضرورت بازنگری فواصل بهداشتی در حوزه کشاورزی و دامداری افزود: با عنایت به مطالبات مردمی که طی این سال‌ها داشته‌ایم، تقاضای رو به رشد سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، وجود واحدهای فعال که دارای سابقه تولید هستند و بدون مجوز، تولید می‌کنند و مهم‌تر از همه با عنایت به این که بعد از یک دهه از آخرین ابلاغیه مربوط به فواصل بهداشتی گذشته، ضروری است که برای افزایش تولید، بازنگری در فواصل و حرایم بهداشتی، که اماکن دامی با یکدیگر دارند، انجام شود.

وی تصریح کرد: بعد از آخرین ابلاغیه که در خصوص فواصل بهداشتی داشته‌ایم، هم اکنون با وجود افزایش تکنولوژی و افزایش سطح بهداشت، مسئولان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی نیز احتمالاً راغب هستند که این فواصل را به نفع تولیدکننده کاهش دهند.

زمانی در ادامه تاکید کرد: ما نیز به عنوان متصدی بخش صدور مجوز و تسهیل در بخش صدور مجوز، ضروری است که فاصله بین واحدهای تولیدی را کم کنیم. به همین منظور باید اجرای این روند را به عوامل دیگری محول کنیم، از جمله استفاده از موازین بهداشتی، فنی و تکنولوژی‌های جدید و نیروهای انسانی که دامپزشک‌ها هستند در سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی و مسئولان فنی بهداشتی که ما در مزارع تولیدی داریم، همه باید دست به دست هم بدهند و بتوانند بهره برداران، متقاضیان طعم شیرین این تعدیل و کاهش فواصل را بچشند و مهم‌تر از همه ما بتوانیم این تغییر را حداقل بر روی سفره‌های مردم بیشتر حس کنیم، چون مطمئناً این تغییر منجر به افزایش تولید خواهد شد.

‌بر اساس قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، این فاصله‌ها با هدف جذب سرمایه در بخش کشاورزی و استفاده بهینه از منابع تولیدی بخش کشاورزی، تعدیل می‌شود.

فواصل بهداشتی متراژ معینی بین واحدهای تولید محصولات کشاورزی است که گرفتن مجوز را برای برخی‌ها سخت‌تر کرده است.

دستورالعمل مربوط به این فواصل نخستین بار در سال ۱۳۵۰ تدوین شد، اما بازنگری آن اجرایی نشد.

کد خبر 6096815

دیگر خبرها

  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • دمای هوای آذربایجان‌غربی کاهش می‌یابد
  • تقویت سامانه بارشی در آذربایجان غربی/دمای هوا ۵ درجه کاهش می یابد
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج «ارز دیجیتال» در استان خراسان شمالی
  • افزایش سهم بازار هدف غایی صنعت بانکداری است
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد